Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

Appelsnijders bedrukken

Goedkope appelsnijders met logo

Bent u op zoek naar leuk promotiemateriaal voor in huis of op kantoor, dan zijn onze goedkope appelsnijders met logo zeer geschikt. De appelsnijder in een nog handiger vorm dan de vroegere appelboor. Onze appelsnijders kunnen gemakkelijk een appel in partjes snijden en het klokhuis verwijderen. Wij hebben ook fruitsnijders voor mango's, perzikken, peren, bananen en watermeloenen. De appelsnijders zijn beschikbaar in iedere gewenste kleur.

Appelsnijder voor het snijder van de appel
Fruitsnijders voor meloen, perzik en banaan
Bekijk alle fruitsnijders »

Fruitsnijders en appelsnijder in eigen kleur!

Zoekt u naar custom-made appelsnijders, dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen de appelsnijders produceren in uw eigen gewenste vorm, zoals in de vorm van een appel. Daarnaast kunnen wij het materiaal van iedere PMS kleur voorzien. Appelsnijders bedrukken wij standaard op één positie, maar op aanvraag kunnen wij de appelsnijder ook op meer posities of volledig rondom bedrukken met uw logo of tekst. Bestaat uw logo uit veel kleuren, dan kunnen wij ook onze snijders full-colour bedrukken.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Appelsnijders bedrukt met logo

Ben je op zoek naar een appelsnijder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben verschillende appelsnijders in ons assortiment die je ook nog eens kan personaliseren met een eigen bedrukt logo of tekst. De appelsnijders zijn goedkoop en zorgen ervoor dat je op een snelle manier de appel in gelijke stukjes snijdt of alleen het klokhuis verwijdert. Wij hebben aluminium appelsnijders, appelsnijders met kapje tegen op spattingen en een appelboor.

Aluminium appelsnijder met bedrukking

Aluminium appelsnijder

Het in stukken snijden wordt nu nog makkelijker met de goedkope aluminium appelsnijder. Gemaakt van sterk aluminium. De appelsnijder snijdt de appel in gelijke plakken. De snijder is eenvoudig aan een haakje te hangen en is voor bedrijven erg leuk om weg te geven als relatiegeschenk.

appelsnijder met kapje gepersonaliseerd

Appelsnijders met kapje tegen fruitsappen

Kan je ook zo slecht tegen al die sappen die wegschieten als je een appel snijdt? Dit probleem is verleden tijd met de appelsnijder met kapje. Dit kapje vangt alle vrijkomende appel sappen op en snijdt de appel is gelijkmatige stukken. Verkrijgbaar met bedrukking.

avocadosnijders

Avocadosnijders

Ben je op zoek naar de beste avocadosnijders voor een goedkope prijs? Deze avocadosnijders biedt de uitkomst voor alle handelingen. Snijd de avocado met het kunststof blad om de avocado vervolgens te splitten. Na het splitten kun je de avocado ontpitten met een gemakkelijke handbeweging. De avocadosnijder wordt bedrukt met een logo of tekst en is 19 x 2,5 x 6 cm groot.

meloen snijders

Meloen snijders

In een druk heb je de meloen in gelijke stukken gesneden met deze handige meloen snijder. De meloen snijder is gemaakt van plastic met stalen bladen. Bestel de fruit snijder voor meloenen met gepersonaliseerde tekst of logo in de kleur die je wil. De meloen snijder heeft een afmeting van 34 x 28 x 10 centimeter en kan daarmee iedere meloen snijden.

banaan snijders

Banaan snijders

Wil je zo snel mogelijk iedere banaan in gelijke stukjes snijden? Dat kan! Met de banaan snijder gemaakt van plastic heb je in no-time elke banaan gesneden. De snijder is te gebruiken voor grote en kleine bananen en kan na gebruik in de vaatwasser gereinigd worden. De banaan snijder heeft een standaardafmeting van 25 x 7 x 1 centimeter en kan ook op maat worden gemaakt.

Mango en perzik snijders

Mango en perzik snijders

Het ontpitten van een mango’s en perziken is nog nooit zo gemakkelijk geweest met deze fruitsnijder. Deze snijder is gemaakt van siliconen en houdt gemakkelijk vast. Zet de snijder in het midden van de mango of perzik en druk de snijder naar beneden. De snijder zorgt ervoor dat de mango of perzik ontpit wordt. Bestel deze fruitsnijder met gepersonaliseerde bedrukking.

goedkope appelboor bedrukt met logo

Bedrukte appelboor

Een ander leuk relatiegeschenk voor bedrijven is de appelboor. De appelboor is een alternatief van de appelsnijder. De appelboor verwijdert het klokhuis en is ook te gebruiken voor peren en ananas. Laat de appelboor bedrukken met gepersonaliseerd logo of tekst.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug