• Gratis verzending
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levering
4.7/5 van 133 reviews

Appelsnijders bedrukken

Goedkope appelsnijders met logo

Bent u op zoek naar leuk promotiemateriaal voor in huis of op kantoor, dan zijn onze goedkope appelsnijders met logo zeer geschikt. De appelsnijder in een nog handiger vorm dan de vroegere appelboor. Onze appelsnijders kunnen gemakkelijk een appel in partjes snijden en het klokhuis verwijderen. Wij hebben ook fruitsnijders voor mango's, perzikken, peren, bananen en watermeloenen. De appelsnijders zijn beschikbaar in iedere gewenste kleur. Vanaf 500 stuks leveren wij bedrukte appelsnijders met logo!

Appelsnijder voor het snijder van de appel
Ook andere fruitsnijders voor perzik, meloen of banaan
Meer appelsnijders »

Fruitsnijders en appelsnijder in eigen kleur!

Zoekt u naar custom-made appelsnijders, dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen de appelsnijders produceren in uw eigen gewenste vorm, zoals in de vorm van een appel. Daarnaast kunnen wij het materiaal van iedere PMS kleur voorzien. Appelsnijders bedrukken wij standaard op één positie, maar op aanvraag kunnen wij de appelsnijder ook op meer posities of volledig rondom bedrukken met uw logo of tekst. Bestaat uw logo uit veel kleuren, dan kunnen wij ook onze snijders full-colour bedrukken.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!

Appelsnijders bedrukt met logo

Ben je op zoek naar een appelsnijder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben verschillende appelsnijders in ons assortiment die je ook nog eens kan personaliseren met een eigen bedrukt logo of tekst. De appelsnijders zijn goedkoop en zorgen ervoor dat je op een snelle manier de appel in gelijke stukjes snijdt of alleen het klokhuis verwijdert. Wij hebben aluminium appelsnijders, appelsnijders met kapje tegen op spattingen en een appelboor.

Aluminium appelsnijder met bedrukking

Aluminium appelsnijder

Het in stukken snijden wordt nu nog makkelijker met de goedkope aluminium appelsnijder. Gemaakt van sterk aluminium. De appelsnijder snijdt de appel in gelijke plakken. De snijder is eenvoudig aan een haakje te hangen en is voor bedrijven erg leuk om weg te geven als relatiegeschenk.

Goedkope appelboor bedrukt met logo

Bedrukte appelboor

Een ander leuk relatiegeschenk voor bedrijven is de appelboor. De appelboor is een alternatief van de appelsnijder. De appelboor verwijdert het klokhuis en is ook te gebruiken voor peren en ananas. Laat de appelboor bedrukken met gepersonaliseerd logo of tekst.

Appelsnijder met kapje gepersonaliseerd

Appelsnijders met kapje tegen fruitsappen

Kan jij ook zo slecht tegen al die sappen die wegschieten als je een appel snijdt? Dit probleem is verleden tijd met de appelsnijder met kapje. Dit kapje vangt alle vrijkomende appel sappen op en snijdt de appel is gelijkmatige stukken. Verkrijgbaar met bedrukking.

Avocadosnijders

Avocadosnijders

Ben je op zoek naar de beste avocadosnijders voor een goedkope prijs? Deze avocadosnijders biedt de uitkomst voor alle handelingen. Snijd de avocado met het kunststof blad om de avocado vervolgens te splitten. Na het splitten kan je de avocado ontpitten met een gemakkelijke handbeweging.. De avocadosnijder wordt bedrukt met een logo of tekst en is 19 x 2,5 x 6 cm groot.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
 • aansteker bedrukt met logo
  Aanstekers
 • wijnopeners bedrukken
  Wijnopeners
 • wekkers met opdruk
  Wekkers
scroll top arrow