Gratis verzending Klantenservice Persoonlijk contact Snelle levering
Alle categorieën
Alle categorieën

3D brillen bedrukken

Goedkope 3D brillen van karton of plastic

Bij ons kun je kiezen tussen kartonnen 3D brillen die met name geschikt zijn voor eenmalig tot weinig gebruik. De plastic 3D brilletjes kunnen vaker hergebruikt worden. De meeste 3D brillen leveren wij met blauwe-rode glazen of paars-groene lenzen. Daarnaast hebben wij ook 3D brillen met gepolariseerde lenzen, 3D brillen met decoder of een 3D brillen met special effects.

Kartonnen 3D brillen of plastic 3D brillen
Keuze uit diverse soorten lenzen/glazen
Uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden
Bekijk alle 3D-brillen »

3D brillen bedrukken met logo

De 3D brillen bedrukken wij afhankelijk van het gekozen materiaal. Bij de plastic 3D brilletjes kunnen wij de pootjes bedrukken met een logo of stukje tekst. Bij de karton 3D brillen kan het gehele oppervlakte bedrukt worden in full colour. Bedrukte 3D brillen zijn leuk om weg te geven in een bioscoop of andere doeleinden waar 3D beelden van toepassing zijn, zoals midgetgolf glowgolf.


Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Meer informatie over bedrukte 3D brillen

Ben jij op zoek naar goedkope 3D brillen met bedrukking? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben in onze collectie verschillende 3D brillen gemaakt van diverse materialen. De 3D brillen worden veel gebruikt in bioscopen en zijn tegenwoordig thuis ook steeds populairder bij tv’s met een 3D functie. Bij ons vind je onder andere 3D brillen gemaakt van papier/karton of plastic voor kinderen, 3D brillen voor brildragers, 3D brillen met decoder glazen.

3d decoder brillen rode glazen

3D brillen met decoder glazen

Onze 3D brillen kunnen geleverd worden met rode decoder glazen. De rood-rood decoder bril wordt vaak gebruikt voor het bekijken van verborgen teksten/afbeeldingen die je met het blote oog niet kunt zien. Zodra je de decoder bril opzet wordt de tekst of afbeelding zichtbaar. 3D brillen met decoder glazen worden veel gebruikt voor spelletjes, zoals in een escape room.

3d kinder brillen met logo

3D brillen voor kinderen

De kinder 3D brillen zijn uitstekend geschikt voor kinderen, dankzij de compactere afmetingen van de 3D brilletjes. De brillenglazen zijn wat kleiner en de pootjes staan daardoor dichter op elkaar. Kinderen kunnen de bril ook langere tijd zonder problemen dragen.

bedrukte 3d brillen voor brildragers

3D brillen voor brildragers

Je wilt naar de bioscoop, de film is 3D je voelt de bui al hangen.. Weer zo een vervelende 3d bril kopen bij de kassa die daarna totaal niet lekker zit omdat je hem voor je eigen bril moet forceren. Met deze 3D Clip on bril is dit alles verleden tijd, deze clip je zo op je eigen montuur en je kan genieten van alle 3D films zonder al dat gestuntel van 2 brillen op hebben.

3d brillen kunststof

Verschil tussen plastic 3D brillen en papieren 3D brillen

De meeste 3D brillen worden gemaakt van papier/karton. Deze 3D brillen zijn het goedkoopste, kunnen volledig in full colour bedrukt worden en zijn geschikt voor eenmalig tot weinig gebruik. De plastic/kunststof 3D brillen zijn een stuk steviger en geschikt voor meermalig gebruik, zodat ook de bedrukking vaker onder de aandacht komt.

Prijs opvragen Snel en vrijblijvend!
  • Eerlijke prijs, zonder bijkomende kosten
  • Altijd een digitaal voorbeeld, gratis
  • 100% vrijblijvend en zonder verplichtingen

Direct prijs opvragen | Jouw zekerheden

Binnen 2 uur reactie
Vrijblijvende offerte
Zodra jij 100% akkoord bent starten we de productie

Veilige betaling en levering
vervoerder en betaalmogelijkheden

Gerelateerde producten

scroll top arrow
Chat
Contact
Menu
Bel
Terug